2011-12-12

Live at Hotellbaren"Jag har glömt hur det låter" performed on November 23rd at Lilla hotellbaren, Scandic Malmen, Stockholm, Sweden.

2 kommentarer:

 1. Finns de andra låtarna du spelade på den lilla hotelbaren att höra någonstans, eller kommer de att göra det? Det var en annan av låtarna som gick sådär rakt in i mitt hjärta, nu minns jag inte vad den hette men jag vill höra den igen.
  Vet du om att du hade nästan samma kläder som två av dansarna i Svansjön http://www.youtube.com/watch?v=-iLY2MtFKgo som gick samtidigt på Dansens hus? Fast lite stiligare med väst och skjorta.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh, har helt missat din fråga! Ursäkta denna oförskämdhet! Hoppas att detta svar når dig på något sätt. Vad fint att du kände så för en av låtarna! Tyvärr är inga av låtarna på svenska utgivna än. Mina två föregående skivor finns både i handeln och på tex Spotify. Tanken är dock att de ska bli utgivna så småningom. Arbetet med nästa skiva fortskrider! Det ligger ute videos på Youtube med live-inspleningar av två svenska låtar, länkar dem i slutet av svaret.

   Åh, så fint att min kostym matchade föreställningens. Hade gärna varit med om de frågat. Svansjön är min favoritbalett!

   Ikaros
   http://youtu.be/nl4a2qfA1eM
   Så mycket högre upp:
   http://youtu.be/Omp0ReOxsjc

   Radera